Svet-Stranek.cz
regenerační studio
MASARE

Co právě doporučujeme:regenerační studio

Co právě doporučujeme

Téma pro toto období

Naslouchejte vaší intuici a nenechte rozhodovat o Vás druhý. Je to nejlepší pro úspěšný život a šťastný život.



Vitálním houbám a tynkturám čìnské medicíny rozumíme a a hlavně jim plně věříme kde je dokážeme používat v terapeutické praxi a jejich účinky vidíme každý den u našich klientů.

Vitální houby jsou schopné nastartovat v lidském organizmu jeho autoaktivační a regenerační procesy. Mají jedno společné. Jsou to ohromné zdroje elergie pocházející hz celého souboru biologických a medicinálních látek, jež jsou z hlediska fyziologického a výživového životně důležité.

Právě doporučujeme: CURCUMIN
Kurkuma posiluje imunitní systém a chrání naše tělo před vnějšími útoky, jako jsou infekce a záněty.
Curcumin je skutečný elixír dlouhého života, protože pomáhá předcházet rakovině, působí proti účinkům volných radikálů a tím zpomaluje proces stárnutí; je užitečný pro prevenci a potírání revmatoidní artritidy a – jak již naznačily některé neuropatické studie – má také protizánětlivé, antiseptické a analgetické vlastnosti.
Kurkuma dlouhá
podporuje
Normální trávení
Normální činnost jater
Normální stav kloubů
Normální činnost jater - jaterní lipidy
Kurkuma a především pak její aktivní složka curcumin jsou velmi účinné při prevenci i léčbě mnoha kardiovaskulárních problémů, včetně aterosklerózy nebo vysokého krevního tlaku.
Poradna: - domluvte si čas - vetšinou tentýž den , kde se vám budeme plně věnovat


Hlíva ústřičná patří mezi superbomby , které si nejde nezamilovat!


Léčivé účinky hlívy

Na první pohled byste asi neuvěřili, že vám hlíva může být velice prospěšná. Ovšem jen těžko najdete jiné houby, kteréby byly pro váš organismus přínosnější!

Výhodou je, že ji máte neustále k dispozici v obchodě. Takéhojně na podzim v lese.

Malý výčet co všechno hlíva dokáže:

Posiluje imunitu a antioxidační účinky

Hlíva je naprosto nabitá užitečnými látkami, minerály avitamíny, které organismus potřebuje pro pevné zdraví a silnouimunitu.

Především obsahuje důležité beta-glukany, polysacharidy seširokým polem působení.

Hlíva totiž příznivě působí na antioxidační enzym CAT,tím pádem mírní působení volných radikálů, které jsouspojené s procesem stárnutí.

Snižuje krevní tlak, cukr v krvi acholesterol a zvyšuje tvorbu červených krvinek

A u krve ještě chvíli zůstaneme, neboť je hlíva užitečnou zbraní i při boji s vysokým krevním tlakem, cukrovce neboproti nadměrnému cholesterolu.

Působí proti bakteriím, plísním a virům

Antibakteriálními, antimykózními a antivirovými účinky se vykazují u spousty hub – a ani u hlívy tomu není jinak. Taképůsobí na bradavice a další kožní nemoce díky B3 nebo niacinu.

Účinky na rakovinné buňky.

Hlíva ústřičná je k dostání téměř v každém supermarketu. A je určitě jen dobře, když ji zařadíte dosvého jídelníčku.

Zjednodušte si pravidelnou dodávku úžasné hlívy, kterou si můžete zakoupit přímo u nás ve vegan nebo želatinových kapslích.

Více info na naší poradně MASARE


Dopřejte si očistu ledvin  z  úžasného stromu břízy.
Je jedno jestli budete používat listy, mízu nebo pupeny. Co je velice praktické je tinktura z pupenů, kterou běžně u nás dostanete.
Je zde tradičním elixírem života bohatým na minerály. Bříza podporuje činnost jater, ledvin a střevního traktu, posiluje detoxikační procesy v těle. Usnadňuje trávení, pomáhá udržovat normální hladinu cholesterolu.
Výborná na:
  • nemoci ledvin a vylučovacího ústrojí,
  • ledvinové kameny a písek, močové kameny a písek
  • dna
  • revma, revmatismus, revmatoidní artritida
  • nemoci a bolesti kloubů a revma, revmatismus
  • nemoci srdce
  • čistí vlasovou pokožku
  • vysoká hladina cholesterolu v krevním séru - snižuje ji
  • řídnutí kostí
  • nemoci slinivky břišní  a sleziny
  • Výborná právě pro zimu a jaro kdy ledviny potřebují větší péči. 

  • Tinktura Aluven pomáhá vyplavit těžké kovy jako je hliník, rtuť , olovo a další kovy, které ovliňují nervovou soustavu a způsobují závažnější choroby. Je zcela originální přípravek určený zejména pro usnadnění uvolňování těžkých kovů z těla a pro podporu jaterní funkce. Česnek medvědí pomáhá uvolňovat těžké kovy z těla, podporuje oběhový systém a střevní funkci. Přeslička chrání játra před působením toxických látek, zvyšuje pevnost a pružnost cév, podporuje přívod okysličené krve k srdci. Kurkumovník pomáhá udržovat účinnost imunitního systému, zvyšuje odolnost vůči alergiím, působí jako účinný antioxidant. Brání akumulaci tuků v játrech a usnadňuje jejich uvolňování z jaterní tkáně. U nás je bežně k dostání a hojně ji používáme.


    Jmelí - je výborná bylinka pro starší lidi ale i pro všechny. Její léčebné účinky jsou jedinečné pro prevenci mrtvice a následnou léčbu , vysokého nebo nízkého tlaku, nervové soustavy. Umí pročistit a zpružnit cévní systém a posiluje srdce. Tajemství jmelí se skrývá i v dlouhověkosti – obvykle uhyne až se „svým“ stromem, takže může dosáhnout stáří až stovek let. Právě tuto dlouhověkost díky účinkům přesunete na sebe. Dál se jmelí doporučuje při poruchách štítné žlázy, pro cukrovkáře.
    Pokud máte narušenou hormonální funkci, pijte po šálku ráno a večer.
    – Po mozkové mrtvici pijte během šesti týdnů denně tři šálky, tři týdny dva šálky a dva týdny jeden šálek ze jmelí macerátu. Nebo použite kapky. Polovinu prvního šálku před snídaní a zbytek po nich, druhou si rozdělte před obědem a po něm, třetí před večeří a po ní.
    – jmelí je vhodné pro ženy v přechodu, listy dokážou zmírnit bušení srdce, zrychlení tepu, návaly, pocity strachu a potíže s dýcháním.

    Lichořeřišnice


    Doporučujeme do vaší bylinkové lékárničky a užíváme ji při každém náznaku nachlazení či bolesti v krku, zánety močových cest, opakovaně streptokokové angíny. Má významné antibiotické, antivirotické a antibakteriální účinky, pomáhá přichronických zánětech plic, a protože působí na stafylokoky, streptokoky, Proteus, E. coli a další druhy bakterií v močových cestách, přispívá i k léčbě zánětů močového měchýře. Lichořešnice je zázrak přírody. Obsahuje základní minerály, jakož i řadu stopových prvků a bioaktivní látky snadno vstřebatelné do organismu: silice, esenciální oleje, anthokyany,polyfenoly a vitamíny. Vysoká účinnost tkví v obsahu látkyglykosid glukotropeolin. Z našeho těla se spolu s dalšími látkami vylučuje hlavně močí, ale předtím stihne vmočových cestách bojovat s mnoha druhy bakterií.