Svet-Stranek.cz
regenerační studio
MASARE

F scan terapie,poradenství:regenerační studio

F scan terapie,poradenství

Diagnostický přístroj F SCAN .

Tato frekvenční terapie dokáže vyřešit příčiny různých problémů. Kromě mikroorganismů, které jsou pro naše tělo přirozené se však v našem těle vyskytují i škůdci jako jsou písně, viry, bakterie a paraziti. Většinou paraziti mohou být původci rozličných chronických nemocí – bolesti zad, trávení, kožní problémy, únava, deprese, alergie a spousta dalších.

Měření F SCAN je velmi přesné díky velkému rozsahu měřených frekvencí. F SCAN detekuje tyto frekvence pro zjištění konkrétních patogenních mikroorganismů v těle. Je tak možné přesně určit, který mikroorganismus Vaše tělo trápí s následnou likvidací, kde dle určité frekvence pomáhá k zničení a rozkladu bunečných stěn patogena a díky přirozenou funkcí imunitního systému dojde k vyplavění těchto patogenů z těla.

Během terapií jsme flexibilní a kombinujeme postupy s tímto přístrojem, kde ještě více umocňujeme efekt hlavně s mycomedica houbamy. 

Plísně a co by jsme měli vědět.

V našem okolí se setkáváme s celou řadou nejrůznějších plísní,které se mohou usadit i v našem těle a mohou se chovat skrytě,které nemusí být snadno rozpoznatelné, avšak mohou za celou řadu dalších neduhů.

Aby jsme si udrželi zdraví a nedovoli plísním nás ovládat je nejdůležitější strava. Pouze správná a zdravá strava je lék na spoustu neduhů i plísně. Pečovat o imunitní systém s dostatečným přísunem vitamínů, výživových látek, více zeleniny, pohyb a v neposlední řadě psychická rovnováha je ta nejůčinější prevence. Co nejvíce plísním chutná jsou cukry, tučná jídla, zneužívání antibiotik či hormonální antikoncepční přípravky.

Pár nejčastějších příkladů plísní v těle:

stav pokožky – svědění, flíčky, šupinky nebo bílé povlaky vústech a na jazyku naznačuje zaplísnění střev.

Zažívací problémy – nadváha s přebytkem cukru a škrobu, nafouknuté břicho - zajišťují kvasinky po zvýšené konzumaci cukrů

Zácpa stálé průjmy kde některé plísně vytlačují užitečné bakterie – mikroflora

Bolesti svalů a kloubů nebo únava nebo záněty močových cest nebo pohlavních orgánů.

Zhoršená srdeční činnost, vysoký tlak, dýchací problémy, astma, alergie, stálý pocit hladu nebo úplně jiné příznaky.

Prevence, správná detoxikace, podpora imunity, včasná vyšetření u lékaře to jsou optimální návody jak s plísněmi zatočit.

Zaměřujeme se na první kroky do které patří důkladná očista střev a změna stravovacích návyků. Úprava životosprávy a díky frekvenční terapii odhalení a zničení plísní.