Svet-Stranek.cz
regenerační studio
MASARE

Co děláme skvěle:regenerační studio

Co děláme skvěle


Vítejte v  regeneračním studiu Masare,

zaměřující se pro odblokování různých druhů problémů pohybového aparátu , celostní energetické procesy těla i duše, regeneraci a udržitelnost maximální pohody a potřeb. Přistupujeme společně s každým klientem individuálně a navrhneme regenerační postupy, které budou vyhovovat Vám osobně, časově a hmotně. Našim cílem je, aby jste odcházeli vždy s výborným pocitem, že jste udělali něco pro sebe a cítili se skvěle.

Zabýváme se všemožnými problémy nebo bloky, které odstraňujeme našemi postupy skvělých masážních technik celého pohybového aparátu, speciálně vytvořených terapií a poradenstvím pro celkový efekt a hlavně užitek. Neřešíme pouze problémy, ale i udržitelnost skvělé pohody, relaxace nebo i odpočinek.

Účinky masáží jsou již po staletí dokonale popsány a neradi se opakujeme, spíše se zaměřujeme na dokonalé provedení a s maximálním efektem a zjištění příčiny a trvalé odstranění problémů. Budeme velice rádi, když se přijdete k nám podívat a přesvědčíte se co umíme.


Specializujeme na využití  vitálních hub mycomedica  a bylin yaomedica, které díky své síle dokáží odstranit mnoho problémů a navodí opět rovnováhu.

Vitálním houbám a tinkturám čìnské medicíny rozumíme a a hlavně jim plně věříme kde je dokážeme používat v terapeutické praxi a jejich účinky vidíme každý den u našich klientů.


Využíváme účinky Gemmoterapie.

Bylinky v tomto mají velký význam v působení na lidský organismus, které obsahují potřebné látky pro tělo, jako jsou vitamíny, stopové prvky, hormony a enzymy. Gemmoterapeutika z tohoto důvodu působí na organismus na různých fyziologických úrovních, zpravidla účinněji než běžné bylinné tinktury. Využíváme přípravky na bázi semen, pupenů a mladých výhonků rostlin. Zvyšují obranyschopnost organismu, , stimulují vylučovací orgány, působí očistným způsobem, usnadňují detoxikaci organismu a zlepšují funkci centrální nervové soustavy. Důležitá je u této metody pomoc odvádění toxinů tzv. drenáž. Je to schopnost vypudit z těla škodliviny, které se nám během života v něm hromadí. Naše drenážní metody – orgánová masáž, lymfatické stimulace a masáže podporují vylučování toxických látek z těla  pomáhají čistit organismus. Právě spojitost těchto gemmoterapeutik a našich postupů zajistí komplexní působení na jakékoliv problémy.


Vynikajícími účinky  a poradenství ve frenkvenční terapii  v oblasti patogenů. Frekvenční terapie je založená na objevu, že všechny mikroorganismy vysílají svoje specifické frekvence kde každá molekula osciluje svojí vlastní elektromagnetickou frekvencí.
Při správném nastavení frekvencí rozkmitáme strukturu virů, buněčné membrány bakterií, plísní a parazitů a tím je zahubíme. Napomáhá nám hlouběji zjistit příčiny, které si spojujeme do celkového postupu. Napomáhá k detoxikaci organismu a kombinujeme ji dle potřeb, které  využíváme pouze  během terapií.


Výklad karet - v lidském životě čas od času přichází bilancování. Lidská touha prohlédnout tajemnou clonou budoucnostistále přetrvává a pokládání si důležitých otázek. Jak se nám v životě povede? Zlepší se naše životní / finanční/ pracovní a vztahová situace?Nebo co by jsme měli změnit, nebo si dát pozor. U Nás Vám i  touto službou můžeme pomoci.


Energetické terapie -

Provádíme hloubkově energeticko-poradenské konzultace a terapie. 

Čištění, opětovné  harmonizování a revitalizace organismu. Učíme techniky, aby si klienti vytvářeli optimální a pozitivní příležitosti ve svém životě. G techniky, scelování rozdělené mysli. Uvědomění duality s  pochopením uvolněného způsobu žití bez úsilí. Intuitivní probuzení a naslouchání těla a duše.

Klademe důraz na energetické procesy těla i duše, aby byly v rovnováze. Přistupujeme společně s každým klientem individuálně a navrhneme regenerační postupy, které budou vyhovovat Vám osobně, časově a hmotně. Našim cílem je, aby jste odcházeli vždy s úlevou a výborným pocitem, že jste udělali něco pro sebe.

Dodání energie hmotného a nehmotného těla

Čištění aury, čaker, meridiánů

Práce s karmickou zátěží

Odblokování přísah a bloků

Zrušení černé magie a uřknutí

Litoterapie

Výklad z karet

Odvádění přisedlíků

Zjištění pozitivních i negativních zón doma i v práci