Svet-Stranek.cz
regenerační studio
MASARE

Mycomedica houby a tinktury, správné dýchání, buněčné dýchání:regenerační studio

Mycomedica houby a tinktury, správné dýchání, buněčné dýchání

Využíváme zkušenosti a znalosti s vitálními houbami již mnoho let, které doporučujeme a nabízíme našim klientům včetně terapeutického poradenství. Úzce spolupracujeme s výrobcem Mycomedica, který má mnoho zkušeností a dodává produkty nejvyšší kvality, které zajišťují maximální účinnost. Díky tomu jsme se stali distributory těchto produktů, které mají plnou důvěru v naší praxi a poradně kde Vám doporučíme nejvhodnější produkty pro řešení problémů a souvislostí spojených. Neradi se opakujeme a spíše využíváme skvělé účinky vitálních hub proto se podívejte na výrobce na stránkách


www.mycomedica.cz


Právě pro kvalitu a účinnost těchto vitálních hub, včetně množstvím komplexů polysacharidů, které jsou hlavními účinnými látkami se liší od odstatních . Díky čistotě a bez náhražek jsou u nás prioritou.


Poradna každý den dopoledne na uvedená čísla.


Čínská medicína je vnímána jako systém, ve kterém souvisí vše se vším . Principy Yin a Yang v jejich neustálé snaze převážit nad druhým, prostředí ve kterém žijeme a a pohled

na sebe sama. Existuje zde v nezměněné a dokonalé podobě již potisíce let a je schopna řešit nejrůznější zdravotní problémy hlavně u dlouhodobých či chronických problémů.

Právě vitální houby patří mezi nejstarší a nejpropracovanější organismy, které si vytvořily řadu mechanismů, které dnes svelkým nadšením využíváme pro naše zdraví.

Právě tyto houby jsou vyjímečnými díky účinné látce beta –glukanů / polysacharidy, které zlepšují imunitní systém zvyšují a aktivují makrofágy T- lymfocyty a NK buňky tzv. Přirozené zabíječe, čímž imunitní systém nejen podporují , ale iregulují např. Alergie. Nemoci se kterými si vitální houby skvěle poradí jsou tzv, civilizační – diabetes, cholesterol,vysoký tlak, stres a deprese nebo záněty.

Správně fungující imunitní systém je základním kamenem udržení zdraví našeho těla.

Vitální houby jsou velmi inteligentní a dělají v organismu přesně to, coje právě zapotřebí.

Yaomedicabylinné tinktury – mají oproti vitálním houbám cílenější terapeutické zaměření a díky své mimořádné síle dokáží řešit spoustu problémů. Tyto tinktury pochází z kolébky čínské medicíny z Číny s vysokým prověřením kvality a čistoty.

Bylinky pro všechny - Gemoterapeitika

využívá mocnou sílu a svěžest pupenů, výhonků, klíčků a dalších podobných částí rostlin k přírodnímu léčitelství. Výtažky, které lze takto získat, v sobě obsahují úžasné léčivé a regenerační schopnosti, jež lze úspěšně využít v případě mnoha akutních a chronických onemocnění.



Jak správně dýchat - aneb síla dechu.


Většina z nás dýchá povrchně, málo a špatnou technikou. Kyslík se tak nemá šanci dostat do míst, kde je ho nejvíc potřeba.
Regenerujte své tělo pomocí jednoduchého cvičení a správného dýchání.

Zaměřujeme se na správné techniky cvičení dechu:

Břišní, hrudní, podklíčkové dýchání a energetické dýchání.

Ovlivnění dechu.

Emoční vliv na stereotyp dýchání.

Špatně využitelné dýchání.

Naše dýchání je ovlivňováno nejen zvykem, ale i špatným držením těla. Vědět, jak správně dýchat a správně dýchat jsou skutečně dvě odlišné věci. Změnit svůj celoživotní zvyk povrchního dýchání vyžaduje chuť i každodenní praxi. Nicméně jednoduchý nácvik hlubokého dechu můžete udělat v pár minutách a regenerovat si tělo.


Během všech našich terapii se snažíme kombinovat naše metody kde poradíme jak správně dýchat.